Turer og aktiviteter

Hver gruppe på KUP drar på helgeturer sammen og aktivitetsgruppene får også en sommertur på seks dager. I tillegg legges det opp til aktiviteter på de ukentlige gruppesamlingene.


Eksempel på aktivitet kan være gokart, klatring, bowling, båttur, seiling, spillkveld, konkurranser, frisbeegolf, bading, omvisning i Dyreparken, bålkos, grilling og andre aktiviteter.

Fortellingene om fisketur, krabbefangst, bålkos, svidde pølser på grillen, vollyball, vennskap, voksne som bryr seg, trygghet og fellesskap, skaper en ny historie om hvem jeg er. En historie om å høre til, om at noen liker meg og om håp for framtiden.


RANDØYA

Randøya er perfekt til å ta med seg grupper på ettermiddagstur og helgeturer. Dette er KUPs ferieplass, vår hytte i skjærgården, vårt fristed – et pusterom fra en krevende hverdag for mange unge! Her skaper vi gode opplevelser, rom for samtale, aktivitet og fellesskap.


LUDVIG

Ludvig er båten til KUP, som kan frakte oss til og fra øya, og brukes til aktiviteter på sjøen. Båten har allerede gitt mange unge spennende og fine opplevelser til sjøs.