Turer og aktiviteter

Hver gruppe på KUP drar på helgeturer sammen og aktivitetsgruppene får også en sommertur på seks dager. I tillegg legges det opp til aktiviteter på de ukentlige gruppesamlingene.


Eksempel på aktivitet kan være gokart, klatring, bowling, båttur, seiling, spillkveld, konkurranser, frisbeegolf, bading, omvisning i Dyreparken og en rekke turer ut med bålkos, grilling og andre aktiviteter.

Fortellingene om fisketur, krabbefangst, bålkos, svidde pølser på grillen, vollyball, vennskap, voksne som bryr seg, trygghet og fellesskap, skaper en ny historie om hvem jeg er. En historie om å høre til, om at noen liker meg og om håp for framtiden.


RANDØYA

I 2016 inngikk vi en avtale med Midt-Agder friluftsråd (MAF) om bruk av bygg 6 (cafebygget) på Østre Randøya. MAF skal disponere bygget i sommerferien og ha cafedrift, mens KUP skal disponere huset resten av året. Området ble i sin tid kjøpt av kommunen fra forsvaret og regulert til friluftsområde.

Randøya er perfekt til å ta med seg grupper på ettermiddagstur og helgeturer. Dette blir KUPs ferieplass, vår hytte i skjærgården, vårt fristed – et pusterom fra en krevende hverdag for mange unge! Her skaper vi gode opplevelser, rom for samtale, aktivitet og fellesskap.


LUDVIG

Stiftelsen Ludvig Lømsland har støttet KUP med kr. 100 000 til kjøp av båt, som kan frakte oss til og fra øya, og til aktiviteter på sjøen. Våren 2017 kjøpte vi en ribb fra norsk folkehjelp. Båten har fått navnet Ludvig og har allerede gitt mange unge gøye opplevelser til sjøs.